“Тъй като не отговорихте на този въпрос, аз ще

...
  “Тъй като не отговорихте на този въпрос, аз ще
Коментари Харесай

Антон Хекимян заби Васил Терзиев в земята! Кирил Петков не дал стотинка за София, Асен Василев искал по-скъп билет за рейса

 

“Тъй като не отговорихте на този въпрос, аз ще Ви кажа. Нула лв. е дал Кирил Петков за превоза в София, а Асен Василев предложи цената на билета да бъде нараснала! ”, отвърна му Антон Хекимян, а феновете обезумяха от яд и възмущение. Но претендентът на ГЕРБ-СДС не спря до тук и без заобикалки попита Терзиев за какво съгласно него Петков и Василев са желали да навредят софиянци. “Искате да ударите Фандъкова и ГЕРБ по този метод, само че в действителност жителите са тези, които са пострадали ”, не скри разочарованието си той.

 

 

Поводът да зададе този въпрос към Васил Терзиев беше паралелът с английския министър председател, който по време на пандемията е подкрепил кмета на Лондон с 4 милиарда паунда с цел да преодолее британската столица рецесията с горивата и електричеството.

 

“Четири милиарда паунда за Лондон против нула лв. за София. Така ли ще управлявате? ”, прочувствено приключи речта си Антон Хекимян, а обществените мрежи прегряха с мнения, че претендентът на ГЕРБ-СДС е бил същинският победител в дебата и най-достойният предстоящ кмет на столицата.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР